Jordi Violan

Especialista en conducció segura i ecològica

Perfil

  • Instrucció a l’Escola de conducció realitzant cursos de Conducció Segura, Conducció Evasiva, Conducció 4×4, des de turismes fins camions de gran tonatge, des de l’any 2000 fins 2010.
  • TECE. Técnicas Especiales de Conducción Eigenbauer. Com instructor en cursos de Conducció Segura, Conducció Econòmica i Conducció 4×4, des de turismes fins camions de gran tonatge, des de l’any 2006 fins a l’actualitat.
  • SEAT. Com a conductor d’alts càrrecs directius (VIP) del grup Volkswagen en diferents actes i events des de maig de 2008 fins l’actualitat.

Àrees d'acció:

  • A banda de les formacions de seguretat i conducció econòmica, oferim un servei de seguiment (sense que el professional ho sàpiga) o d'acompanyament (dins el vehicle) als professionals per valorar l'aplicació de les tècniques explicades.
  • En el cas d'empreses que disposin de flotes de vehicles, oferim l'assessorament en la tria dels vehicles, models, motoritzacions i/o acabats que mes s'ajustin a les seves necessitats. En aquest apartat també s'inclourien transformacions de vehicles . A banda, es pot oferir l'entrega dels vehicles, amb opció de demostració directa a l'usuari de les seves opcions i prestacions i una formació amb el nou producte.