Select Page

Serveis 

Aquí hi trobaras un recull de notícies, accions i novetats que pensem que son interessants

Ioga a la cadira

Ioga a la cadira

Programa eminentment pràctic amb una seqüència d’exercicis de ioga terapèutic en cadira, amb seguiment personalitzat i vídeo per a la pràctiva diària.

Educació de la veu

Educació de la veu

La formació té per objectiu: Identificar i minimitzar els factors de risc d'aparició d'alteracions de la veu. Sensibilitzar la cura de la veu en el personal docent. Culturitzar de la importància del benestar psicofísic individual per aconseguir una qualitat de vida...

Mifisionline

Mifisionline

Programa que quantifica l’entrenament d’hàbits saludables en forma de ejercicis per a la prevenció de lesions.

Integració de la prevenció

Integració de la prevenció

Assessorament en gestió de la prevenció; diagnòstic de situació, identificació de riscos no evidents i integració de la prevenció a l’empresa. Especialitat en agents químics, centres educatius i màquines.

Entrevistes per competències

Realitzar aquestes entrevistes, entre directius i treballadors, sembla positiu per identificar els trets competencials (soft competences) de caire personal i emocional, que contribueixen a la consecució de resultats professionals. Fonamentades en el moviment...

Hàbits saludables

Desenvolupament de programes per la prevenció i gestió positiva de l’estrès, adquisició d’hàbits saludables i promoció de cultura positiva en els centres de treball.