GESTIÓ D’EQUIPS EN L’ÀMBIT DE L’EMPRESA

Oferim diferents programes i metodologies per tal de millorar la gestió dels equips en l’àmbit de l’empresa. La comunicació, la coordinació i la confiança són importants alhora d’avançar en un projecte empresarial. La implicació del propi equip, la valoració dels membres que el formen i la confiança mútua fan que el camí sigui més positiu per totes les parts.

En aquest apartat presentem diferents projectes perquè aquesta relació sigui més positiva i s’afavoreixi la unitat i la percepció de pertinença al propi grup.

  • TALLER D’ENCORATJANT EQUIPS: FOMENTEM EL RESPECTE MUTU. LA PERTINENCIA I LA IMPORTANCIA

Aquesta formació està dissenyada per proporcionar un enfocament pas a pas per ajudar els professionals a entendre com crear una cultura de respecte mutu al lloc de treball.

Aquest programa és únic i ofereix millores significatives a altres programes de lideratge; posa l’accent en les activitats experiencials basades en principis i eines de disciplina positiva per inspirar un coneixement i un canvi més profunds, a través de l’experiència i l’acció.

Es treballa alhora amb les habilitats socioemocionals que són reconegudes com un factor clau per a l’èxit social, acadèmic i professional. Aquestes habilitats – la perseverança, la cooperació, l’autonomia, la capacitat de trobar solucions, l’adaptar, gestionar les emocions – es poden ensenyar i desenvolupar, sigui quina sigui l’edat, a partir d’eines concretes basades en un enfocament pragmàtic.

  • LIDERATGE CONCIENT

És necessari formar a líders conscients que resolguin els problemes que formen part de la quotidianitat i la dinàmica de les organitzacions, sabent afrontar-los i sabent quines decisions prendre, sense oblidar l’aspecte més important, intentar prevenir-los.

Gestionar equips implica desenvolupar una sèrie de competències tècniques, però sense oblidar les habilitats socials que són inherents al càrrec: l’empatia, la comunicació efectiva i l’assertivitat.

Aquestes habilitats més “soft” vénen a marcar la diferència entre saber portar els equips o crear equips d’alt rendiment (high perfomance team).

  • EXPERIÈNCIES FORMATIVES PER AL DESENVOLUPAMENT D’HABILITATS DE LIDERATGE I INTEL.LIGÈNCIA EMOCIONAL

Aquesta part del projecte el treballem amb l’empresa LIFE LEADERSHIP SCHOOL per tal de poder oferir un servei específic, dirigit i diferent podent complementar les formacions i el treball a les aules amb programes a la natura. Aquest programa ens permet ampliar i millorar la gestió de l’entorn al portar-lo a terme amb la resta de programes específics que oferim. Adjuntem un proposta de programa que s’adaptaria en funció de les necessitats, programes i tipologia de treball que es volgués dur a terme des de l’organització.

  • RUTES CULTURALS PER TREBALLAR EL LIDERATGE I COHESIÓ D’EQUIP

Un viatge a través de la història de Gaudí, amb visites als punts històrics més importants del modernisme. Són un exemple de projecte per treballar el lideratge i la cohesió d’equip a través de rutes culturals del nostre àmbit. Un trajecte de treball en equips mitjançant dinàmiques grupals “outdoor” per tal de potenciar la confiança i cohesió de forma lúdica. Una aventura vivencial als carrers més representatius de Barcelona.

Aquesta experiència, a més del caràcter lúdic, té com objectiu principal afavorir les relacions saludables entre els participants.

A més, treballarem per enfortir els processos de confiança, cohesió i cooperació; desenvolupar habilitats socials i de treball en equip; i afavorir l’interès dels participants per la cultura i el coneixement.

Per a més informació, ens pots escriure sense compromís a info@salutiempresa.cat.