COMEDIACIÓ TRANSFORMATIVA

El programa de comediació es realitza amb la col·laboració dels companys d’ AVINENZZA, experts en negociació, facilitació i mediació transformativa.

Les institucions, organitzacions, els grups, els equips, estan formats per persones, però s’articulen mitjançant RELACIONS. Aquestes relacions sovint són positives, constructives. Però en tota organització sabem que, ja sigui puntualment, o de forma més persistent, les relacions poden ser al contrari, conflictives, negatives, o simplement, estar estancades i no ser productives.

Des de la mediació transformativa treballem sobre les relacions. Sobre aquest segon tipus de relacions, que es produeixen en tots els àmbits i nivells d’una institució, d’una forma més o menys evident, més o menys reconeguda, més o menys acceptada, i que afecten al funcionament i al rendiment de l’organització.

Aquestes relacions, que pel què sigui, han produït conflicte, es manifesten en diferents intensitats i en diferents cadències en el temps.

El valor de la mediació rau en la manera d’afrontar les relacions que viuen un conflicte, que estan estancades, o simplement no avancen i reverteix en l’organització en forma de seguretat, autoestima, implicació, orgull, confiança, creativitat, aprenentatge i creixement.

Per a més informació, ens pots escriure sense compromís a info@salutiempresa.cat.