“T’animes a superar els teus límits personals i professionals?”

El coaching estratègic és una tècnica de creixement professional i personal, en la qual es forma a la persona amb una estratègia clara i en un temps breu, perquè entengui per què actua com actua i què pot fer per prendre les millors decisions i accions -que abans no veia- i que el poden ajudar a assolir un objectiu professional/personal concret.

La finalitat és aconseguir una mentalitat guanyadora.

Aquest enfocament millora les habilitats i competències del professional en l’ensenyament, les relacions interpersonals, la gestió del temps, les habilitats de comunicació, l’organització del treball… aplicant noves estratègies i comportaments productius  que s’adaptin a noves circumstàncies i, donin suport al canvi organitzacional.

Tots portem  un talent que espera ser revelat, un enorme potencial que espera ser alliberat.

Es proposa un programa de sessions de coaching individuals, on el coach acompanya a la persona en el camí de descobrir noves maneres de fer les coses -trobar respostes- a partir del canvi de creences limitants (barreres).

Durant tot el procés, s’aprèn a escollir les estratègies més adient per cadascú. Dirigint el seu propi aprenentatge, i responsabilitzant-se en tot moment de les decisions. Amb total llibertat decidirà i triarà  el nivell de compromís. Portant a terme aquestes pautes i les diferents accions de canvi, li facilitarà aconseguir les seves fites.

Per a més informació, ens pots escriure sense compromís a info@salutiempresa.cat.