SOSTENIBILITAT I SALUT EN L’EDIFICACIÓ

El projecte de sostenibilitat i salut en l’edificació es realitza en col·laboració amb l’empresa Green Building Management.

L’objectiu es centra en un futur més saludable en el que es realça cada edifici per recolzar el benestar dels seus ocupants i les comunitats saludables.

Per el progrés de la salut y el benestar en edificis en tot el Món, certifiqui la seva oficina o un altre espai per incorporar les bases per millorar la salut, el benestar y l’experiència humana a traves del disseny.

DESTINATARIS

Els beneficiats de l’aplicació d’aquestes certificacions són els usuaris, treballadors i clients, i la mateixa empresa.

Els beneficis per els usuaris són: creixement de la productivitat, salut basada en l’ambient i el medi, millores en la satisfacció i felicitat a la feina.

Per les corporacions atraure i recuperar el talent, clients i inversors més importants, promoure la salut al 100% dels empleats mitjançant les funcions WELL, retorn de la inversió i liderar la indústria.

CONTINGUT

Les certificacions de Benestar i Salut treballen en el millor disseny i construcció per aconseguir la millor qualitat i rendiment en els conceptes que integren els edificis i que afecten directament a les persones: aire, aigua, alimentació, llum, moviment, activitat física, confort tèrmic, so, materials. ment, seguretat i comunitat.

WELL i Fitwel, funcionen conjuntament amb els sistemes globals de qualificació d’edificis verds per millorar el rendiment dels edificis per a la salut humana i el nostre entorn.

Per a més informació, ens pots escriure sense compromís a info@salutiempresa.cat.