PROGRAMES D’HÀBITS SALUDABLES EN L’ÀMBIT DE L’EMPRESA. PROMOCIÓ DE LA SALUT.

Desenvolupament de programes per la prevenció i gestió positiva de l’estrès, adquisició d’hàbits saludables i promoció de cultura positiva en els centres de treball.

Les campanyes específiques estan pensades per arribar a un major número de treballadors. D’aquesta manera, cada una de les campanyes es dirigeix a la identificació i la prevenció aplicada en problemes específics de salut associat a un risc específic.

Aquestes campanyes es coordinen amb la resta de programes que s’organitzen des de Salut i Empresa PJ i també amb la forma clàssica de la realització de la pròpia vigilància de la salut pel servei de prevenció que correspongui.

Es realitzen programes específics, per exemple:

  • Deshabituació tabàquica grupal
  • Exercici saludable i adaptat a la totalitat de les persones treballadores
  • Nutrició i alimentaicó saludable a l’oficina
  • Programa “Posturegem”. Una mala consciència del nostre cos, unes activitats laborals molt sedentàries i uns estils de vida poc saludables, fa que les persones tinguem problemes o molèsties a nivell físic. No només és un fet habitual, sinó que a més a més hem acabat normalitzant aquest dolor o aquestes molèsties com alguna cosa que no es pot evitar. El taller està dissenyat d’una manera lúdica i interactiva on tots els coneixements aniran sortint del propi grup i a través de la vivència i del joc.
  • Programa “Postural – ment” El taller Postural-ment neix amb la intenció de millorar la qualitat de vida de les persones a través d’un coneixement i conscienciació del cos a través de la postura i de l’estat de les emocions i com elles es manifesten a través del cos.
  • Una agenda de 24 hores per pal·liar els trastorn del son. Proporcionar coneixements per construir una agenda aliada per vèncer els típics trastorns del son, segons el criteri de la cronobiologia, la ciència que estudia els ritmes biològics i demostra que per gaudir d’un son reparador cada nit només cal seguir algunes rutines durant la jornada.
  • Gestió de l’estrès.

Per a més informació, ens pots escriure sense compromís a info@salutiempresa.cat i buscarem el programa específic.