MINDFULNESS PER REDUIR L’ESTRÈS, MILLORAR LA GESTIÓ EMOCIONAL I EL BENESTAR.

La constant aparició d’estímuls informatius, les nombroses interrupcions, la sobrecarrega de tasques i la pressió de l’entorn entre d’altres factors, potencien la dispersió mental i dificulten la presa de decisions. Nombroses investigacions (University of Massachusetts, University of Oxford, Harvard University Center for Wellness; Centre for Mindfulness Research and Practice Bangor University, entre moltes d’altres) avalen l’efectivitat del mindfulness o atenció conscient per reduir els efectes de l’estrès i facilitar les funcions cognitives, la regulació emocional i en conseqüència, millorar eficiència en el desenvolupament de la tasca.

Exemples com Google, Silicon Valley, General Mills, Procter & Gamble, totes elles empreses innovadores que utilitzen programes basats en l’atenció conscient amb l’objectiu d’augmentar la productivitat, la creativitat i millorar el lideratge dels seus equips d’alt rendiment.

Quan l’estrès intens es manté al llarg del temps, poden apareixen sentiments negatius, actitud de cinisme, falta d’implicació amb els alumnes, absentisme laboral, ansietat, depressió, irritabilitat, descens de l’autoestima, insomni, hipertensió, úlceres, trastorns coronaris, consum de drogues i alcohol, etc. (Ponce, Bulnes, Aliaga, Atalaya y Huertas, 2005).

Oferim diferents formats tant presencials com en format online, alguns dels exemples són els següents:
– Taller d’introducció al mindfulness: Durada del curs 2 hores online per videoconferència.
– Curs de mindfulness per reduïr l’estrès, millorar la salut i el benestar. Durada del curs 15 hores: 3 sessions online per videoconferència de 1,5 hores i 6 hores de treball personal guiat.

– Curs de mindfulness i neurociència per millorar l’eficiència i el benestar al lloc de treball. Durada del curs 7 hores: 2 sessions online per videoconferència de 1,5 hores i 4 hores de treball personal guiat.

– Curs de mindfulness i neuroplasticitat positiva per millorar la resiliència i el benestar.Durada del curs 7 hores: 2 sessions online per videoconferència de 1,5 hores i 4 hores de treball personal guiat.

Per a més informació, ens pots escriure sense compromís a info@salutiempresa.cat i buscarem el programa específic.